Molimo pričekajte...
1.
Voditelj barskog poslovanja / Voditeljica barskog poslovanja
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
30.1.2023
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
Datum do kada vrijedi:
10.1.2026
|
2.
Kuhar prilagođenih oblika prehrane / Kuharica prilagođenih oblika prehrane
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
Datum do kada vrijedi:
10.1.2026
|
Preuzmi u formatu: CSV |
1.
Slastičar / Slastičarka
Razina HKO:
4.1
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
31.12.2025
Klasa:
cjelovita
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
2.
Kuhar specijalist prilagođenih oblika prehrane / Kuharica specijalistica prilagođenih oblika prehrane
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
31.12.2027
Klasa:
cjelovita
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
Preuzmi u formatu: CSV |
1.
Organizacija i kontrola rada, upravljanje i rukovođenje u baru
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
30.1.2023
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
2.
Vođenje administracije barskog poslovanja
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
30.1.2023
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
3.
Higijena i zaštita na radu u barskom poslovanju i zaštita okoliša
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
30.1.2023
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
4.
Poslovna komunikacija i primjena IKT-a
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
30.1.2023
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
5.
Organizacija i priprema dnevnog poslovanja kuhinje
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
6.
Nutritivna i energetska vrijednost u izradi jelovnika i menija
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
7.
Racionalno korištenje namirnica, sredstava, uređaja i energije za rad u kuhinji
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
8.
Zaštita rada, higijena i zaštita okoliša u kuhinji
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
9.
Kvaliteta i sigurnost hrane
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
10.
Komunikacija i savjetovanje gosta za prilagođeni oblik prehrane
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
11.
Priprema, izrada i prezentacija jela prilagođenog oblika prehrane
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
29.11.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
12.
Izrada restoranskih deserata
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
23.3.2023
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
13.
Razvoj regenerativnog turizma
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
23.3.2023
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
Preuzmi u formatu: CSV |
1.
Izrada slastica od različitih vrsta smjesa
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
2.
Izrada slastica od različitih krema
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
3.
Umaci, glazure, želei i kašice
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
4.
Oblikovanje, ukrašavanje i serviranje složenijih slastica
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
5.
Izrada složenih slastica od tijesta
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
6.
Izrada složenih slastica od različitih vrsta smjesa
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
7.
Izrada složenih slastica od krema
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
8.
Umaci, glazure, želei i kašice u slasticama
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
9.
Ledene slastice
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
10.
Oblikovanje, ukrašavanje i serviranje kompleksnih slastica
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
11.
Skladištenje namirnica, ambalaže, gotovih i polugotovih proizvoda
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
12.
Namirnice biljnog i životinjskog porijekla
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
13.
Namirnice u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
14.
Osnove prehrane
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
15.
Higijena u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
16.
Zaštita zdravlja
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
17.
Zbrinjavanje otpada
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
18.
Zaštita na radu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
19.
Radne procedure u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
20.
Alternativna prehrana
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
21.
Klasične svjetske slastice
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
22.
Hrvatske tradicijske slastice
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
23.
Čokolada i proizvodi od čokolade
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
24.
Dekoriranje u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
25.
Konfitiranje, dehidriranje i želiranje u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
26.
Restoranski deserti
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
27.
Strani jezik u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
28.
Slastičarstvo kroz povijest
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
29.
Osnove poduzetništva u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
30.
Planiranje i organiziranje radnog procesa
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
31.
Slastičarska ekonomika
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
32.
Pripremanje radnog mjesta, sredstava za rad, strojeva i uređaja
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
33.
Primjena IKT-a u slastičarstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
34.
Tehnologija izrade slastica
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
35.
Slastičarski inventar i uređaji
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
36.
Osnove izrade tijesta
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
37.
Osnove izrade smjesa
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
38.
Osnovne kreme, nadjevi i slastice od voća
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
39.
Oblikovanje, ukrašavanje i serviranje jednostavnih slastica
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
40.
Izrada slastica od različitih vrsta tijesta
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
41.
Kreativnost i inovativnost
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
13.9.2022
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
42.
Osnove znanosti o prehrani
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
43.
Namirnice za prilagođene oblike prehrane
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
44.
Izrada sredstava ponude jela za prilagođene oblike prehrane
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
45.
Senzorska procjena hrane
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
46.
Nutritivna i energetska vrijednost hrane
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
47.
Termička obrada namirnica za prilagođene oblike prehrane
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
48.
Priprema jela za prilagođene oblike prehrane
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
49.
Posluživanje hrane za prilagođene oblike prehrane
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
50.
Sigurnost i kvaliteta hrane
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
51.
Primjena informacijsko-komunikacijske tehnologije u kuharstvu
Razina HKO:
6
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
6
Datum evidencije u Registar HKO:
8.5.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljsko - turistička škola, Osijek
|
Preuzmi u formatu: CSV |