Molimo pričekajte...
1.
Stručnjak / Stručnjakinja ugostiteljskog posluživanja
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
Datum do kada vrijedi:
31.12.2025
|
Preuzmi u formatu: CSV |
1.
Tehničar posluživanja / Tehničarka posluživanja (standard strukovnog dijela kvalifikacije)
Razina HKO:
4.2
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
31.12.2027
Klasa:
cjelovita
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
Preuzmi u formatu: CSV |
1.
Organizacijski poslovi poslužnog odjela
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
2.
Prodajni razgovor
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
3.
Sigurnost na radu i zbrinjavanje otpada u skladu s održivim razvojem
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
4.
Poslovna komunikacija i kvaliteta usluge
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
5.
Organizacija događaja i rad na cateringu
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
6.
Prezentacija jela hrvatskih i međunarodnih jela
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
7.
Priprema i prezentacija pića i napitaka
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
9.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
Preuzmi u formatu: CSV |
1.
Individualizirani pristup gostima
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
2.
Istraživanje zadovoljstva gosta pruženom uslugom
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
3.
Izrada i objava digitalnog sadržaja na društvenim mrežama
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
4.
Komunikacijske vještine u ugostiteljstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
5.
Emocionalna inteligencija u ugostiteljstvu
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
6.
Dogotavljanje jela pred stolom gosta
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
7.
Gastronomija kroz povijest
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
8.
Recepture, normativi i kalkulacije u ugostiteljstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
9.
Hrvatska tradicijska gastronomija
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
10.
Moderni trendovi u gastronomiji
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
11.
Diplomatski prijem gosta
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
12.
Rješavanje pritužbi gosta
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
13.
Organizacija rada u poslužnom odjelu
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
14.
Poslovna dokumentacija u poslužnom odjelu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
15.
Faze u procesu nabave robe
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
16.
Pripremni radovi u konobarskoj pripremnici
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
17.
Pripremni radovi u blagovaonici
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
18.
Pripremni radovi u točioniku pića
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
19.
Prijem i evidencija rezervacija u poslužnom odjelu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
20.
Tehnika boniranja i naplaćivanja ugostiteljskih usluga
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
21.
Vrste sredstava ponude i njihova izrada
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
22.
Posluživanje hrane i pića u pansionskom restoranu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
23.
Posluživanje hrane i pića u prolaznom restoranu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
24.
Posluživanje hrane i pića izvan ugostiteljskog objekta (catering)
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
25.
Posluživanje prigodnih obroka u ugostiteljstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
26.
Tehnike i načini posluživanja alkoholnih i bezalkoholnih pića
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
27.
Osnove somelijerstva
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
28.
Posluživanje vina
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
29.
Sljubljivanje hrane i vina
Razina HKO:
5
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
5
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
30.
Pripremanje i posluživanje kave, toplih i hladnih napitaka
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
31.
Priprema i posluživanje barskih mješavina (koktel)
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
32.
Dnevni obroci u ugostiteljstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
33.
Osmišljavanje i prezentiranje prodajne priče u razgovoru s gostom
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
34.
Interkulturalna komunikacija u ugostiteljstvu
Razina HKO:
4
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina:
4
Datum evidencije u Registar HKO:
10.2.2023
Znanstveno područje:
-
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Ugostiteljska škola Opatija
|
Preuzmi u formatu: CSV |