Molimo pričekajte...
1.
Kuhar chef / Kuharica chef
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
Datum do kada vrijedi:
31.12.2026
|
Preuzmi u formatu: CSV |
1.
Organizacija i pripremanje radnog procesa u kuhinji
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
2.
Izrada jela
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
3.
Primjena elemenata prehrambene tehnologije i nutricionizma kod izrade jela
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
4.
Komunkacijske vještine kuhara specijaliste
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
5.
Primjena elemenata marketinga u gastronomiji
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
6.
Administrativni poslovi u kuhinji
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
7.
Sigurnost i kvaliteta hrane, higijena i zaštita na radu u kuhinji
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
8.
Primjena održivog razvoja u kuhinji i ekologija
Sektor:
Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO:
2.6.2022
Datum do kada vrijedi:
-
Predlagatelj:
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
|
Preuzmi u formatu: CSV |