Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Ustanova - HR Centar

Mjesto
Zagreb
Adresa
Martćeva 73
Vrsta ustanove
Udruga
Djelatnost
Djelatnosti poslovnih organizacija, organizacija poslodavaca i strukovnih članskih organizacija
Standardi zanimanja (4)
1.
Sommelier / Sommelierka
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 10.11.2020
Predlagatelj: HR Centar
Datum do kada vrijedi: 31.12.2025
2.
Pomoćni kuhar / Pomoćna kuharica
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Predlagatelj: HR Centar
Datum do kada vrijedi: 31.12.2024
3.
Sobar / Sobarica
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Turizam
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Predlagatelj: HR Centar
Datum do kada vrijedi: 31.12.2024
4.
Barmen / Barmenica
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Predlagatelj: HR Centar
Datum do kada vrijedi: 31.12.2025
Preuzmi u formatu: CSV
Skupovi kompetencija (22)
1.
Organizacija i ustroj domaćinstva smještajnog objekta
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Turizam
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
2.
Postupci čišćenja, sredstva i oprema za čišćenje u smještajnom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Turizam
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
3.
Higijena, zaštita na radu i zaštita okoliša pri radu u smještajnom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Turizam
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
4.
Komunikacija s gostima i suradnicima u smještajnom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Turizam
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
5.
Čišćenje i priprema smještajnih jedinica i ostalih prostorija za boravak gosta u smještajnom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Turizam
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
6.
Priprema procesa čišćenja u smještajnom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Turizam
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
7.
Osnove poslovanja bara ugostiteljskog objekta
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
8.
Oprema i inventar bara
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
9.
Zaštita na radu, higijena i ekologija u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
10.
Komunikacijske vještine u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
11.
Priprema i posluživanje pića i napitaka u baru
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
12.
Organizacija rada u kuhinji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
13.
Skladištenje namirnica u kuhinji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
14.
Ekologija i zaštita na radu u kuhinji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
15.
Higijena u kuhinji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
16.
Osnove kuharstva
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 11.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
17.
Osnove vinarstva, vinogradarstva i podrumarstva
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 10.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
18.
Poslovanje ugostiteljskog objekta
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 10.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
19.
Zaštita na radu, higijena i ekologija u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 10.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
20.
Komunikacijske vještine u radu sommeliera
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 10.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
21.
Posluživanje vina i drugih pića u ugostiteljskom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 10.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
22.
Sommelierska oprema i inventar
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo - Ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 10.11.2020
Datum do kada vrijedi: -
Predlagatelj: HR Centar
Preuzmi u formatu: CSV