Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Ustanova - SREDNJA ŠKOLA ZABOK, Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mjesto
Zabok
Adresa
Ivana i Cvijete Huis 2, 49210 Zabok
Vrsta ustanove
Srednja škola
Djelatnost
OBRAZOVANJE
Standardi zanimanja (4)
1.
TEHNIČAR/TEHNIČARKA ZA UGOSTITELJSTVO
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: 31.12.2025
2.
Voditelj/Voditeljica poslovanja u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: 31.12.2025
3.
POMOĆNI UGOSTITELJ/POMOĆNA UGOSTITELJICA
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: 31.12.2027
4.
Voditelj / Voditeljica poslova u turističkoj destinaciji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: 31.12.2027
Preuzmi u formatu: CSV
Standardi kvalifikacija (1)
1.
Voditelj poslovanja odjela hrane i pića / Voditeljica poslovanja odjela hrane i pića (standard strukovnog dijela kvalifikacije)
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: 31.12.2027
Klasa: cjelovita
Preuzmi u formatu: CSV
Skupovi kompetencija (22)
1.
Planiranje, priprema i organizacija poslovanja u ugostiteljskom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
2.
Praćenje i upravljanje prodajom u poslovanju ugostiteljskog objekta
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
3.
Poslovna komunikacija i bonton u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
4.
Sustav kvalitete u ugostiteljskom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
5.
Poslovna administracija u ugostiteljskom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
6.
Recepcijsko poslovanje
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
7.
Organizacija poslova u ugostiteljskom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: -
8.
Vođenje ugostiteljskog poslovanja
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: -
9.
Zaštita na radu, higijena i ekologija u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: -
10.
Osiguranje kvalitete i kontrola pružane usluge
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: -
11.
Administrativni poslovi u ugostiteljskom objektu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: -
12.
Prodaja i marketing u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: -
13.
Poslovna komunikacija i bonton u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 27.4.2022
Datum do kada vrijedi: -
14.
Priprema ugostiteljskog radnog procesa
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
15.
Pripremni i završni radovi u ugostiteljskim prostorima
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
16.
Zaštita zdravlja i okoliša u poslovanju ugostiteljskog objekta
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
17.
Poslovna komunikacija u ugostiteljstvu
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
18.
Planiranje i organizacija poslovanja u turističkoj destinaciji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
19.
Provedba aktivnosti u turističkoj destinaciji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
20.
Primjena normi i standarda vezanih uz kvalitetu, zaštitu na radu, zaštite podataka i očuvanja okoliša
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
21.
Poslovno komuniciranje
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
22.
Kreiranje, promocija i prodaja proizvoda u turističkoj destinaciji
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
Datum evidencije u Registar HKO: 9.6.2022
Datum do kada vrijedi: -
Preuzmi u formatu: CSV
Skupovi ishoda učenja (19)
1.
Nabavno poslovanje odjela hrane i pića
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
2.
Banketno poslovanje
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
3.
Uređenje prostora za radne procese
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
4.
Kreiranje ponude hrane i pića
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
5.
Organizacija i provedba događanja u ugostiteljskom objektu
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
6.
Ljudski resursi u odjelu hrane i pića
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
7.
Gospodarenje otpadom u ugostiteljstvu
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
8.
Organizacija radnog procesa u odjelu hrane i pića
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
9.
Strani jezik u ugostiteljstvu
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
10.
Poslovna komunikacija u ugostiteljstvu
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
11.
Upravljanje prigovorima u ugostiteljstvu
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
12.
Promotivne aktivnosti u odjelu hrane i pića
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
13.
Financijsko poslovanje odjela hrane i pića
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
14.
Upravljanje kvalitetom u odjelu hrane i pića
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
15.
Održivi razvoj odjela hrane i pića
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
16.
Primjena HACCP-a i ostalih standarda vezanih uz higijenske propise
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
17.
Zaštita na radu u ugostiteljskom objektu
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
18.
Poslovno planiranje u odjelu hrane i pića
Razina HKO: 6
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 6
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
19.
Pružanje usluga izvan ugostiteljskog objekta (catering)
Razina HKO: 5
Sektor: Turizam i ugostiteljstvo
EQF razina: 5
Datum evidencije u Registar HKO: 2.9.2022
Znanstveno područje: -
Datum do kada vrijedi: -
Preuzmi u formatu: CSV