Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Proizvodnja i prerađivanje različiih vrsta polupripremljene i pripremljene hrane u malim prehrambenim proizvodnjama

Sektor
Poljoprivreda, prehrana i veterina
Podsektor
Prehrambena tehnologija
Uvjeti rada
-
Kompetencije (5)
1.
analizirati specifična svojstva namirnica za preradu hrane te postupke čuvanja i obrade
2.
upravljati procesom distribucije i prezentacije hrane u catering industriji,delikatesnim odjelima i malim prehrambenim proizvodnjama
3.
prirediti tradicionalne i lokalne prehrambene proizvode prema recepturi
4.
upotrijebiti opremu i metode rada u catering industriji i malim prehrambenim proizvodnjama
5.
prirediti proizvode sukladno Pravilniku o hrani za posebne prehrambene potrebe
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Prehrambeni tehničar/Prehrambena tehničarka
Datum upisa
11.2.2021
Vrijedi do
-
Odluka ministra o upisu u registar