Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Primjenjivanje osnova organizacije rada u prehrambenoj industriji i preradi hrane

Sektor
Poljoprivreda, prehrana i veterina
Podsektor
Prehrambena tehnologija
Uvjeti rada
-
Kompetencije (9)
1.
analizirati svojstva i dokumentaciju potrebnih sirovina biljnog i animalnog podrijetla, aditiva i repromaterijala
2.
evidentirati potrošnju sirovina i energije
3.
izabrati dokumentaciju nakon kontrole i analize proizvoda
4.
analizirati radne zadatke i poslove koje je potrebno obaviti tijekom pojedinih tehnoloških faza
5.
sastaviti dnevni, tjedni i/ili mjesečni plan rada
6.
organizirati radno mjesto prema dobivenim uputama
7.
prilagoditi organizaciju rada u skladu s uputama
8.
sastaviti jednostavnije interne upute za rad
9.
izabrati dokumentaciju za tehnološke procese, postupak skladištenja, transporta i označavanja proizvoda i hrane
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Prehrambeni tehničar/Prehrambena tehničarka
Datum upisa
11.2.2021
Vrijedi do
-
Odluka ministra o upisu u registar