Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Osnove poslovanja bara ugostiteljskog objekta

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
Ugostiteljstvo
Uvjeti rada
-
Kompetencije (12)
1.
Razumjeti značaj i važnost zaliha u ugostiteljskom poslovanju
2.
Pridržavati se osnovnih zakonskih normi vezano uz točenje i posluživanje alkoholnih pića
3.
Razumjeti osnove poslovanja ugostiteljskog objekta kod planiranja aktivnosti u baru
4.
Uvažavati procese i tijek rada u baru kod planiranja aktivnosti
5.
Koristiti se računalnim programima u baru za narudžbe i evidencije
6.
Izdati račun i naplatiti proizvod / uslugu prema željama kupca koristeći se blagajnom i POS uređajima
7.
Pratiti rokove korištenja robe u baru
8.
Sudjelovati u praćenju zaliha robe i opreme u baru
9.
Skladištiti robu obzirom na vrstu i namjenu robe u baru
10.
Izraditi obračun blagajne bara
11.
Primijeniti principe rada u timu u ugostiteljskom objektu
12.
Usredotočiti se na uslugu kroz uslužni, ljubazni i profesionalni pristup gostu
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Barmen / Barmenica
Predlagatelj
Datum upisa
11.11.2020
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar