Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Higijena u kuhinji

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
Ugostiteljstvo
Uvjeti rada
-
Kompetencije (5)
1.
Održavati sigurno i higijenski pouzdano radno okruženje kuhinje
2.
Održavati čistima kuhinjsku opremu i površine poštujući standarde rada u kuhinji
3.
Koristiti opremu i sredstva za čišćenje u kuhinji prema vrsti i namjeni kuhinjske opreme i površina
4.
Koristiti postupke održavanja higijene radnog prostora i opreme prema standardima rada u kuhinji
5.
Provesti postupke održavanja osobne higijene prema standardima rada u kuhinji
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Pomoćni kuhar / Pomoćna kuharica
Predlagatelj
Datum upisa
11.11.2020
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar