Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Osnove kuharstva

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
Ugostiteljstvo
Uvjeti rada
-
Kompetencije (8)
1.
Pripremiti radni prostor kuhinje prema nalogu kuhara
2.
Izmjeriti potrebnu količinu namirnica prema nalogu kuhara ili receptu
3.
Obraditi namirnice prema nalogu kuhara
4.
Mehanički pripremiti povrće, meso, ribu i ostale namirnice za korištenje u jelima
5.
Koristiti tehnike i alate mehaničke pripreme namirnica prema vrsti i namjeni namirnice
6.
Toplinski pripremiti namirnice prema nalogu kuhara
7.
Pripremiti jela, umake i salate prema uputi kuhara ili receptu
8.
Servirati jelo prema uputi kuhara
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Pomoćni kuhar / Pomoćna kuharica
Predlagatelj
Datum upisa
11.11.2020
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar