Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Organizacija rada u kuhinji

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
Ugostiteljstvo
Uvjeti rada
-
Kompetencije (6)
1.
Pripremiti potrebne namirnice prema nalogu kuhara
2.
Pripremiti posuđe i kuhinjski inventar prema nalogu kuhara
3.
Komunicirati s kuharom i ostalim kuhinjskim osobljem
4.
Izvršavati zadatke u skladu s procedurama i postupcima rada u kuhinji
5.
Pridržavati se podjele rada u kuhinji
6.
Odabrati kuhinjsku prostoriju prema namjeni obrade namirnica
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Pomoćni kuhar / Pomoćna kuharica
Predlagatelj
Datum upisa
11.11.2020
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar