Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Poslovanje ugostiteljskog objekta

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
Ugostiteljstvo
Uvjeti rada
-
Kompetencije (8)
1.
Uvažavati osnove poslovanja ugostiteljskog objekta kod planiranja količine i vrsta vina
2.
Poštivati procese kod planiranja zaliha u ugostiteljskom objektu
3.
Razumjeti značaj i važnost zaliha u ugostiteljskom poslovanju
4.
Voditi zalihe vina u ugostiteljskom objektu
5.
Izdati račun i naplatiti proizvod prema željama kupca
6.
Pratiti rokove korištenja vina
7.
Sastaviti vinsku kartu objekta uvažavajući karakteristike i potrošnju te cjelokupnu ponudu objekta
8.
Pridržavati se osnovnih zakonskih normi vezano uz točenje i posluživanje alkoholnih pića
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Sommelier / Sommelierka
Predlagatelj
Datum upisa
10.11.2020
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar