Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Tehnologije prerade i skladištenja proizvoda te odabir sirovina za gastronomsku ponudu

Sektor
Poljoprivreda, prehrana i veterina
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (8)
1.
Primijeniti opremu i postrojenja u preradi poljoprivrednih proizvoda
2.
Primijeniti metode i tehnološke procese prerade i konzerviranja poljoprivrednih sirovina
3.
Primijeniti metode dorade sirovina i pakiranja poljoprivrednih proizvoda
4.
Korekcija mana i bolesti finalnih poljoprivrednih proizvoda
5.
Primijeniti metode senzorskih i kemijskih analiza za ocjenu kvalitete poljoprivrednih proizvoda
6.
Odabrati sirovine za pripremu namirnica s obzirom na karakteristike i sadržaj alergena
7.
Odabrati metode čuvanja, obrade i pripreme namirnica
8.
Skladištiti poljoprivredne proizvode
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Inženjer/inženjerka agroturizma
Datum upisa
14.7.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar