Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Koordinacija i komunikacija s dionicima gastroturizma

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (7)
1.
Komunicirati sa suradnicima i partnerima uvažavajući poslovnu komunikaciju i bonton
2.
Koordinirati s dionicima oko specifičnih zahtjeva gostiju kod organizacije gastroturističkih događanja
3.
Koristiti komunikaciju s dionicima i gostima putem digitalnih alata
4.
Sudjelovati u edukaciji lokalnog stanovništva o izvornim vrijednostima i prednostima gastronomskog nasljeđa
5.
Surađivati s ustanovama u kulturi (muzeji) u destinaciji
6.
Surađivati s turističkim zajednicama i ostalim dionicima u turizmu
7.
Uspostaviti poslovne odnose s drugim dionicima turističkog tržišta
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Gastroturistički tehničar / Gastroturistička tehničarka
Predlagatelj
Datum upisa
9.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar