Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Osmišljavanje i organiziranje gastroturističkih događanja

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (5)
1.
Analizirati ponudu autohtone hrane, pića i prehrambenih proizvoda destinacije
2.
Identificirati potencijalne dionike u destinaciji za razvoj gastroturizma
3.
Osmisliti gastroturističko događanje uvažavajući lokalno kulturno povijesno nasljeđe ili gastro potencijal destinacije
4.
Uvažavati geografske i klimatske elemente koji utječu na dostupnost namirnica u destinaciji kod osmišljavanja gastroturističkog događanja
5.
Koordinirati dionike u procesu organizacije gastroturističkog događanja
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Gastroturistički tehničar / Gastroturistička tehničarka
Predlagatelj
Datum upisa
9.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar