Molimo pričekajte...
1.
Analizirati kulturno povijesno nasljeđe destinacije
|
2.
Analizirati kulturno povijesne utjecaje na lokalnu kuhinju
|
3.
Analizirati kulturno povijesne utjecaje na proizvodnju hrane, pića i prehrambenih namirnica u destinaciji
|
4.
Analizirati kulturno povijesne utjecaje na posluživanje i konzumiranje hrane
|
5.
Utvrditi potencijal kulturno povijesnog naslijeđa ili gastro potencijal destinacije na organiziranje turističkih događanja
|
6.
Utvrditi potencijal kulturno povijesnog naslijeđa ili gastro potencijal destinacije na organiziranje edukativnih aktivnosti vezanih uz gastronomiju
|
7.
Upoznati tradicijske i autohtone načine pripreme i dogotovljavanja hrane i drugih prehrambenih proizvoda
|
8.
Upoznati povijest i kulturne elemente hrane u destinaciji
|
9.
Identificirati svrhu i značenje hrane u kulturnom miljeu destinacije (hrana za proslave, svakodnevna hrana...)
|
10.
Sudjelovati u prikupljanju i očuvanju izvornih recepata za pripremu autohtonih jela
|
Preuzmi u formatu: CSV |