Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Sustav kvalitete u ugostiteljskom objektu

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (7)
1.
Razumjeti organizaciju poslovanja ugostiteljske kuhinje
2.
Razumjeti organizaciju poslovanja poslužnih odjela
3.
Istražiti gastronomsku kulturu u svrhu promicanja zdravog načina prehrane uvažavajući gastronomske trendove
4.
Istražiti informacije o potrebama, željama, očekivanjima i ponašanjima ciljane skupine gostiju
5.
Sudjelovati u osmišljavanju i provedbi marketinških aktivnosti ugostiteljskog objekta
6.
Sudjelovati u izradi prezentacijskih sadržaja ugostiteljskog objekta
7.
Sudjelovati u istraživanju o zadovoljstvu pružene usluge u ugostiteljskom objektu
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
TEHNIČAR/TEHNIČARKA ZA UGOSTITELJSTVO
Datum upisa
9.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar