Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Planiranje, priprema i organizacija poslovanja u ugostiteljskom objektu

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (6)
1.
Planirati i organizirati potrebne resurse za obavljanje zadataka/poslova u ugostiteljskom objektu
2.
Primijeniti pravila za održavanja osobne higijene i poslovnog odijevanja
3.
Implementirati temeljne vrijednosti ugostiteljske organizacije
4.
Koordinirati vlastite aktivnosti u ugostiteljskom radnom procesu s aktivnostima suradnika, zahtjevima poslovnih partnera i klijenata
5.
Razlikovati organizacijsku strukturu zaposlenih, hijerarhiju i nadležnosti unutar ugostiteljskog objekta
6.
Primijeniti osnove ekonomije i poduzetništva u ugostiteljstvu
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
TEHNIČAR/TEHNIČARKA ZA UGOSTITELJSTVO
Datum upisa
9.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar