Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Primjena održivog razvoja u kuhinji i ekologija

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (7)
1.
Osigurati i primjeniti u kuhinji osnovne standarde i zakonsku regulativu zaštite okoliša
2.
Osigurati i primjeniti standarde pri sortiranju i odlaganju kuhinjskog otpada
3.
Osigurati racionalnu potrošnje energije, vode i drugih resursa u kuhinji
4.
Racionalno koristiti kemijska i druga sredstva koja mogu nepovoljno utjecati na okoliš
5.
Promicati maksimalnu iskoristivost namirnica i hrane u kuhinji
6.
Promicati ekološka rješenja u odlaganju i razvrstavanju kuhinjskog otpada
7.
Promicati društveno odgovorno ponašanje u kuhinjskim procesima
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Kuhar chef / Kuharica chef
Datum upisa
2.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar