Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Sigurnost i kvaliteta hrane, higijena i zaštita na radu u kuhinji

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (9)
1.
Pripremiti radno mjesto u skladu s potrebama radnog procesa uvažavajući higijenu u kuhinji
2.
Osigurati provođenje higijenskih standarda kroz cjelokupni proizvodni i poslužni proces u kuhinji
3.
Organizirati pravilno skladištenje namirnica u kuhinji
4.
Koristiti kuhinjsku opremu i uređaje na ispravan i siguran način
5.
Poštivati namjenu kuhinjskih prostorija kod pripreme jela
6.
Primijeniti i pratiti odgovarajuće standarde kvalitete proizvoda tijekom procesa rada u kuhinji ugostiteljskog objekta
7.
Primijeniti i pratiti zakonske odredbe o hrani
8.
Služiti se deklaracijom u cilju pravilne upotrebe namirnica
9.
Provoditi zaštitu na radu u kuhinji
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Kuhar chef / Kuharica chef
Datum upisa
2.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar