Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Administrativni poslovi u kuhinji

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (11)
1.
Procijeniti troškove i količinu namirnica za određeno jelo
2.
Odrediti cijenu jela odgovarajućom kalkulacijom
3.
Sastaviti i napisati narudžbu namirnica i potrošnog materijala potrebnog za proizvodnju jela (trebovanje)
4.
Voditi specifikacije utrošenih namirnica i materijala u kuhinji
5.
Sastaviti normative za jela
6.
Voditi rasporede radnog vremena, smjena i zaduženja u kuhinji
7.
Voditi evidencije vezane uz radno zakonodavstvo u kuhinji
8.
Voditi evidencije o higijensko sanitarnim propisima u ugostiteljstvu (HACCP i sl.)
9.
Služiti se računalnim aplikacijama za vođenje evidencija u kuhinji
10.
Voditi izlazno-ulaznu dokumentaciju ugostiteljske kuhinje
11.
Provesti inventuru u kuhinji
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Kuhar chef / Kuharica chef
Datum upisa
2.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar