Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Primjena elemenata marketinga u gastronomiji

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (6)
1.
Servirati i dekorirati jelo na tanjuru uvažavajući sklad boja i oblika
2.
Prezentirati sastojke i način pripreme jela gostu ili kolegama
3.
Redovito analizirati i ažurirati sredstva ponude (jelovnici, meniji) sukladno zahtjevima tržišta
4.
Sudjelovati u marketinškim aktivnostima objekta
5.
Osmisliti novi proizvod (jelo) prema zahtjevima potrošača
6.
Koristiti digitalne tehnologije u marketinškim aktivnostima ugostiteljskog objekta
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Kuhar chef / Kuharica chef
Datum upisa
2.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar