Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Komunkacijske vještine kuhara specijaliste

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (9)
1.
Upravljati timom u kuhinji
2.
Prenijeti znanja i informacije suradnicima
3.
Osigurati profesionalnu komunikaciju među zaposlenicima u kuhinji u cilju izvršenja radnih zadataka
4.
Motivirati zaposlenike u svrhu povećanja produktivnosti i kvalitete rada
5.
Dati jasne upute i naloge vezano uz obavljanje posla
6.
Komunicirati na stranom jeziku (minimalno jedan na razini B2)
7.
Riješiti sukob među zaposlenicima
8.
Surađivati s drugim odjelima ugostiteljskog objekta i nekomercijalnog ugostiteljskog objekta
9.
Prilagoditi se iznenenadnim situacijama u radnom procesu u kuhinji
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Kuhar chef / Kuharica chef
Datum upisa
2.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar