Molimo pričekajte...
1.
Analizirati uzorke biljnog materijala i supstrata standardnim metodama
|
2.
Pripremiti tlo/supstrat i podlogu prije sadnje voćaka i vinove loze
|
3.
Vaditi i pakirati sadni materijal voćaka i vinove loze
|
4.
Provoditi mjere njege mladih voćnjaka i vinograda
|
5.
Formirati uzgojne oblike voćaka i vinove loze
|
6.
Provoditi mjere njege i rezidbe voćaka i vinove loze
|
7.
Provoditi odgovarajuću gnojidbu voćnjaka i vinograda
|
8.
Izabrati i pripremiti sadni materijal voćaka i vinove loze
|
9.
Nadzirati rad hladnjača i uvjeta za skladištenje voća i stolnog grožđa
|
10.
Primijeniti odgovarajuću tehnologiju proizvodnje vina
|
11.
Popraviti armaturu u vinogradu i voćnjaku
|
12.
Pripremiti i primijeniti sredstva za zaštitu voćaka i vinove loze
|
13.
Nadzirati rad prijemnih uređaja primarne prerade, kontrolirane fermentacije, uređaja za njegu, doradu i čuvanje vina, te punionice i skladišta materijala i gotovih proizvoda
|
14.
Provoditi osnovne kemijske i organoleptičke analize mošta i vina
|
15.
Uočiti probleme pri skladištenju VVV proizvoda i odgovarajuće reagirati
|
Preuzmi u formatu: CSV |