Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Planiranje i organizacija rada u VVV proizvodnji

Sektor
Poljoprivreda, prehrana i veterina
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (10)
1.
Poznavati osnove razmnožavanja i cijepljenja voćaka i vinove loze
2.
Prepoznati prioritetne poslove u voćnjaku, vinogradu i vinariji
3.
Nadzirati održavanje opreme u vinariji
4.
Voditi i nadzirati punjenje, etiketiranje, pakiranje vina i pripremu za transport
5.
Provesti slijed aktivnosti u čuvanju plodova voća
6.
Organizirati i raspodijeliti poslove u određenom tehnološkom procesu VVV proizvodnje u malim i srednjim poslovnim sustavima
7.
Poznavati sorte i podloge voćaka i vinove loze
8.
Organizirati berbu voća i grožđa
9.
Organizirati skladištenje voća i stolnog grožđa u odgovarajućem prostoru
10.
Nadzirati mjere njege vina
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Tehnolog/tehnologinja u voćarstvu, vinogradarstvu i vinarstvu
Datum upisa
2.6.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar