Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Primjenjivanje mjera za zaštitu zdravlja i za zaštitu okoliša u ugostiteljstvu

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (7)
1.
Poznavati pravila za rad na siguran način
2.
Pridržavati se propisanih mjera HACCP sustava
3.
Primjenjivati propisane mjere za rad na siguran način i zaštitu od požara
4.
Provoditi deratizaciju i dezinsekciju prostora
5.
Rukovati strojevima i alatima u skladu s uputama proizvođača
6.
Prikupljati i razvrstavati različite vrste otpada
7.
Zbrinjavati razvrstani otpad u skladu s važećim propisima
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Priprematelj/ pripremateljica pizza
Datum upisa
27.4.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar