Molimo pričekajte...
1.
Koristiti informatičke aplikacije za izradu dokumenata i proračuna te za elektroničku poštu
|
2.
Pripremati dokumentaciju za vanjsko knjigovodstvo
|
3.
Pravilno komunicirati usmeno i pismeno na hrvatskom jeziku
|
4.
Izraditi normativ za potrebne sastojke određene pizze i pohraniti ga
|
5.
Sudjelovati u izradi cijene pizze na osnovi izrađenog normativa
|
6.
Voditi dnevne liste nabave repromaterijala
|
7.
Naručivati repromaterijal (npr. brašno, šunka, sir, ulje, sol, šećer itd.)
|
8.
Preuzimati dostavljenu robu i repromaterijal te provjeravati njihovu kvalitetu i dostavljene količine u odnosu na naručene
|
9.
Plaćati račune dobavljačima repromaterijala
|
10.
Izdavati račune i naplaćivati ih (npr. putem fiskalne blagajne)
|
11.
Izraditi obračun potrošenog repromaterijala na kraju radnog vremena
|
12.
Vršiti promidžbu ponude putem web stranice, stranica na društvenim mrežama, distribucijom letaka te putem radija i tiska
|
13.
Poželjno poznavati osnovne pojmove (vezane za spravljanje pizza) na talijanskom jeziku
|
14.
Komunicirati s ustanovama i institucijama (npr. Porezna uprava, HOK, banka, sanitarna inspekcija, škola i sl.)
|
15.
Komunicirati s poslovnim partnerima (npr. dobavljačima repromaterijala, dobavljačima i serviserima strojeva, alata za rad i ventilacijskog sustava, ugovorenim vanjskim dostavljačima hrane, drugim ugostiteljima unutar Udruženja ugostitelja i sl.)
|
16.
Komunicirati s klijentima direktno (npr. u slučaju pečenja pizze na otvorenom prostoru, prodaje pizze u sklopu "fast-food" pripreme i izdavanja hrane) i telefonski pri preuzimanju narudžbe telefonom
|
17.
Komunicirati s kolegama unutar radnog tima (s drugim pripremateljima/pripremateljicama pizza, konobarima, dostavljačima i ostalim zaposlenicima)
|
Preuzmi u formatu: CSV |