Molimo pričekajte...
1.
Preuzeti narudžbu za pizzu (od konobara ili od naručitelja pizze)
|
2.
Razvlačiti i oblikovati tijesto za pizzu
|
3.
Nadjenuti pizzu umakom i namirnicama ovisno o odabranoj vrsti pizze
|
4.
Staviti pizzu u peć pri vrlo visokoj temperaturi
|
5.
Ispeći pizzu u skladu s predviđenim načinom i vremenom za pečenje određene vrste pizze (npr. do željene hrskavosti, do povezivanja odabranih namirnica u cjelinu i sl.)
|
6.
Dovršiti pizzu nakon pečenja (npr. dodati ukrase, dodatne začine, ulje, rajčicu, rikolu, sir, pršut, masline, zelenu salatu i sl.)
|
7.
Servirati pizzu na predviđen način i po potrebi je izrezati
|
8.
Izdati serviranu pizzu
|
9.
Poznavati materijale za pripremu različitih vrsta tijesta (npr. bez glutena, bez šećera, bez mliječnih sastojaka, bez sastojaka životinjskog porijekla i sl.)
|
10.
Poznavati nutricionistički sastav namirnica koje se koriste za spravljanje pizza te razlikovati vegetarijanske, veganske, bezglutenske i ostale specifične namirnice
|
11.
Poznavati načine pripreme različitih pizza, uključujući i dijetalne pizze
|
12.
Pripremati, završavati, servirati i izdavati dijetalne pizze
|
Preuzmi u formatu: CSV |