Molimo pričekajte...
1.
Poznavati i primjenjivati pravila za organiziranje i uporabu radnog prostora i kuharskih pomagala na najučinkovitiji i najracionalniji način
|
2.
Poznavati različite recepte i njihovu primjenu za spravljanje tijesta za pizzu
|
3.
Ispitivati tržište, posebice u okolici rada ugostiteljskog objekta, radi definiranja posebnih zahtjeva (npr. u odnosu na veličinu pizze, cijenu pizze, posebne prehrambene potrebe i sl.)
|
4.
Planirati nove recepte za pizzu
|
5.
Osmišljavati novi jelovnik i planirati njegovu realizaciju
|
6.
Planirati nabavu repromaterijala za pizze
|
7.
Planirati događanja s unaprijed poznatim većim brojem gostiju ili većim narudžbama (npr. kod proslava rođendana, dočeka Nove godine i sl.)
|
8.
Planirati rad zaposlenika po smjenama na mjesečnoj razini
|
9.
Dnevno održavati higijenu cjelokupnog prostora u kojem se priprema pizza
|
10.
Provjeravati i pripremati strojeve i kuharska pomagala za pripremanje i pečenje pizze (npr. stroj za miješanje tijesta, mesoreznica, lopata za pečenje pizze, noževi i sl.)
|
11.
Upaliti peć (na struju, na plin ili na drva) i zagrijati ju na potrebnu temperaturu
|
12.
Pripremiti dizano tijesto za pizzu prema odabranim receptima
|
13.
Pripremiti umake i namirnice za nadijevanje pizza na dnevnoj razini
|
Preuzmi u formatu: CSV |