Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Zaštita na radu, higijena i ekologija u ugostiteljstvu

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (6)
1.
Provjeravati kodeks odijevanja i radnu higijenu zaposlenih
2.
Racionalizirati potrošnju sirovina, namirnica, pića, energenata i potrošnog materijala
3.
Primjenjivati načela HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića
4.
Osigurati provedbu mjera zaštite na radu, zaštite okoliša i zbrinjavanja otpada u svim poslovnim odjelima ugostiteljskog objekta
5.
Nadzirati provedbu higijensko-sanitarnih smjernica u poslovanju ugostiteljskog objekta
6.
Implementirati načela održivog razvoja u poslovanje ugostiteljskog objekta
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Voditelj/Voditeljica poslovanja u ugostiteljstvu
Datum upisa
27.4.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar