Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Administrativni poslovi u ugostiteljskom objektu

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (5)
1.
Samostalno sastaviti narudžbu namirnica, pića, sitnog inventara i potrošnog materijala potrebnog za proizvodnju jela i pića
2.
Kontrolirati izradu obračuna i naplatu pruženih usluga prema utvrđenom cjeniku ili ugovorenoj ponudi i dogovorenim načinima plaćanja sukladno zakonskim procedurama i pravilima
3.
Izraditi izvješća u skladu s budžetom i planiranim aktivnostima za potrebe praćenja uspješnosti poslovanja svih ugostiteljskih odjela
4.
Izvještavati o prihodima unutar odjela hrane i pića u nadležnosti
5.
Pripremati statističke preglede prema različitim parametrima (struktura gostiju, pružene usluge prema vremenskim periodima i dr.)
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Voditelj/Voditeljica poslovanja u ugostiteljstvu
Datum upisa
27.4.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar