Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Vođenje ugostiteljskog poslovanja

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Uvjeti rada
-
Kompetencije (10)
1.
Sudjelovati u kreiranju sredstva ponude u suradnji sa suradnicima u odjelu hrane i pića
2.
Nadzirati tijek radnog procesa u odjelu hrane i pića
3.
Osigurati izvršavanje svih faza radnog procesa pružanja usluga hrane i pića
4.
Sudjelovati na operativnim sastancima sa svim odgovornim zaposlenicima ugostiteljskog objekta, u svrhu pružanja kvalitetne usluge
5.
Izrađivati planove rada (dnevne, tjedne, mjesečne i godišnje) i u skladu s tim planirati narudžbe namirnica i pića, samostalno ili u timu
6.
Sudjelovati u procesu nabave i pravilnog skladištenja namirnica, opreme, materijala i ostalih potrepština za potrebe poslovnog odjela hrane i pića, samostalno ili u timu
7.
Koordinirati sve čimbenike radnih procesa u poslovnim odjelima ugostiteljskog objekta
8.
Nadzirati rad poslužnog osoblja prilikom dolaska i smještaja gostiju
9.
Pratiti tijek posluživanja hrane i pića u restoranu i drugim prostorima za posluživanje
10.
Voditi evidenciju radnog vremena, smjena i zaduženja svih zaposlenika u ugostiteljskog objektu
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Voditelj/Voditeljica poslovanja u ugostiteljstvu
Datum upisa
27.4.2022
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar