Molimo pričekajte...
1.
Planirati vlastiti rad i rad zaposlenika u ugostiteljskom objektu
|
2.
Organizirati rad kuhinjskog i poslužnog odjela
|
3.
Kontrolirati aktivnosti iz djelokruga svoga poslovanja na tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj razini radi vrednovanja postignuća ugostiteljskih odjela
|
4.
Pratiti zalihe, nabavu i skladištenje namirnica, pića i potrošnih materijala za rad te ostalih poslovnih odjela
|
5.
Osigurati da unutarnji i vanjski prostori ugostiteljskog objekta udovoljavaju uvjetima za izvođenje procesa rada u ugostiteljstvu
|
6.
Oblikovati ponudu jela i pića prema zahtjevima tržišta, sukladno poslovnoj politici ugostiteljskog objekta i gastronomskim trendovima
|
7.
Planirati različite vrste događaja unutar i izvan ugostiteljskog objekta
|
8.
Izrađivati posebnu ponudu u dogovoru s naručiteljem
|
9.
Planirati tehnike i načine posluživanja hrane i pića za posebne događaje sukladno protokolu ugostiteljskog objekta ili po dogovoru s naručiteljem
|
10.
Organizirati uređenje prostora u suradnji s aranžerom i naručiteljem
|
Preuzmi u formatu: CSV |