Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Higijena, zaštita zdravlja, zaštita na radu i ekologija u slastičarstvu

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
Ugostiteljstvo
Uvjeti rada
-
Kompetencije (9)
1.
Koristiti opremu i uređaje na siguran i ispravan način
2.
Adekvatno zbrinuti zdravstveno neispravne namirnice
3.
Održavati osobnu higijenu i primjenjivati higijensko sanitarne propise kod izrade slastica
4.
Poštivati postupke zaštite okoliša pri izradi slastica
5.
Koristiti postupke adekvatnog zbrinjavanje po okolinu štetnih materijala
6.
Obavljati poslove uz korištenje zaštitnih uređaja i opreme sukladno propisima o sigurnosti i zaštiti na radu
7.
Održavati čistoću i urednost radnog prostora tijekom procesa rada
8.
Poštivati zdravstvene, sigurnosne higijenske i druge propise povezane s hranom
9.
Održavati sigurno higijensko i pouzdano radno okruženje korištenjem adekvatnih postupaka održavanja osobne higijene i poštivanjem propisa o zaštiti na radu
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Slastičar / Slastičarka
Predlagatelj
Datum upisa
19.11.2021
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar