Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup kompetencija - Namirnice u slastičarstvu

Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
Ugostiteljstvo
Uvjeti rada
-
Kompetencije (6)
1.
Skladištiti namirnice obzirom na vrstu namirnice
2.
Uvažavati osnovna kemijska svojstva čokolade, šećera i ostalih osnovnih namirnica u slastičarstvu kod izrade slastica
3.
Koristiti namirnice biljnog i životinjskog podrijetla kod izrade slastica
4.
Koristiti voće, voćne prerađevine, začine, alkoholna i bezalkoholna pića kod izrade slastica
5.
Razlikovati energetsku i nutritivnu vrijednost pojedinih namirnica, njihova svojstva, učinak na čovjeka i način upotrebe
6.
Razlikovati najčešće alergene koji se mogu naći u slasticama
Preuzmi u formatu: CSV
Ključni poslovi (0)
Upisan temeljem zahtjeva
Slastičar / Slastičarka
Predlagatelj
Datum upisa
19.11.2021
Vrijedi do
-
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar