Molimo pričekajte...
1.
Izmjeriti i pripremiti namirnice prema recepturi i normativima
|
2.
Poštivati recepturu, normative i slijed za pripremu i izradu slastica
|
3.
Odabrati sastojke za pripremu pojedinačnih slastica poštivajući recept i normative
|
4.
Samostalno odabrati primjerene uređaje i pribor za rad i racionalno ih upotrebljavati
|
5.
Pripremiti osnovna tijesta, slastičarske smjese i kreme
|
6.
Primijeniti postupke pečenja, kuhanja, zagrijavanja, smrzavanja i druge toplinske obrade slastica
|
7.
Koristiti adekvatne tehnike guljenja, usitnjavanja, mljevenja, rezanja, ribanja i usitnjavanja namirnica za upotrebu u slasticama
|
8.
Kontrolirati kvalitetu izrađene slastice organoleptičkom kontrolom
|
9.
Rezati i oblikovati slastice
|
10.
Puniti i ukrasiti slastice
|
11.
Servirati slasticu uvažavajući vrstu i namjenu slastice
|
12.
Održavati, skladištiti i pravilno deklarirati gotove slastičarske proizvode
|
Preuzmi u formatu: CSV |