Molimo pričekajte...
Uvjeti u kojima se stječu kompetencije propisani su Državnim pedagoškim standardom srednjoškolskog sustava odgoja i obrazovanja(»Narodne novine«, broj 63/2008 i 90/2010) i Pravilnikom o načinu organiziranja i izvođenja nastave u strukovnim školama (»Narodne novine«, broj 140/2009 i 130/2020).
Materijalni uvjeti:
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
KADROVSKI UVJETI: najmanje razina 6.st ili 6.sv HKO-a odgovarajućeg profila.
Specifična znanja povezana sa skupom ishoda učenja mogu biti stečena formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem. Ishodi učenja mogu se ostvariti formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem
-
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
ZADATAK: učenik dobiva zadatak osmisliti ponudu ugosititeljskih usluga i/ili proizvoda za poslovne goste. Za izvršavanje zadatka, učenik treba analizirati trendove ugostiteljskih usluga. Na osnovu provedene analize, učenik će kreirati novi ugostiteljski proizvod i/ili uslugu u skladu s trendovima.
1.
istražiti trendove ugostiteljskih usluga i proizvoda
|
2.
kreirati ugostiteljski proizvod i uslugu u skladu s trendovima
|
3.
izraditi ponudu ugostiteljskih proizvoda i usluga prema različitim vrsta i tipovima gostiju
|
4.
napraviti kalkulaciju novog ugostiteljskog proizvoda i usluge
|
5.
primijeniti inovativna rješenja za kreiranje ugostiteljskog proizvoda i usluge
|
Preuzmi u formatu: CSV |