Molimo pričekajte...
Uvjeti u kojima se stječu kompetencije propisani su Državnim pedagoškim standardom srednjoškolskog sustava odgoja i obrazovanja(»Narodne novine«, broj 63/2008 i 90/2010) i Pravilnikom o načinu organiziranja i izvođenja nastave u strukovnim školama (»Narodne novine«, broj 140/2009 i 130/2020).
Materijalni uvjeti:
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
• ugostiteljski objekt
Kadrovski uvjeti: najmanje razina 6.st ili 6.sv HKO-a odgovarajućeg profila.
Specifična znanja povezana sa skupom ishoda učenja mogu biti stečena formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem. Ishodi učenja mogu se ostvariti formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem.
-
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
ZADATAK: učenici rješavaju projektni zadatak u kojem treba prepoznati vrstu te navesti prednosti i nedostatke e-poslovanja u ugostiteljstvu prema zadanom zadatku, definirati jedan/dva/tri SMART cilja za zadatak, predložiti način ostvarivanja SMART cilja, objaviti objavu o ugostiteljskoj usluzi i/ili proizvodu na određenoj digitalnih platformi prema zadatku, koristiti digitalnu platformu HUB kod nabave lokalnih, domaćih proizvoda (sa OPG-a) te navesti prednosti digitalnih usluga iz Ministarstva turizma prema zadanom zadatku.
1.
razlikovati vrste e-poslovanja
|
2.
definirati SMART ciljeve u području ugostiteljstva
|
3.
primijeniti različite segmente elektroničkog poslovanja u području ugostiteljstva
|
4.
koristiti e-poslovanje na digitalnoj platformi za potrebe ugostiteljstva i turizma
|
5.
pripremiti podatke o korisnicima elektroničke burze
|
Preuzmi u formatu: CSV |