Molimo pričekajte...
Uvjeti u kojima se stječu kompetencije propisani su Državnim pedagoškim standardom srednjoškolskog sustava odgoja i obrazovanja(»Narodne novine«, broj 63/2008 i 90/2010) i Pravilnikom o načinu organiziranja i izvođenja nastave u strukovnim školama (»Narodne novine«, broj 140/2009 i 130/2020).
Materijalni uvjeti
Kadrovski uvjeti: najmanje razina 4.1 HKO-a odgovarajućeg profila
Specifična znanja povezana sa skupom ishoda učenja mogu biti stečena formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem. Ishodi učenja mogu se ostvariti formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem.
-
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
ZADATAK: učenik dobiva napraviti barsku mješavinu prema recepturi. Za izvođenje radnog zadatka, učenik treba pripremiti odgovarajuću opremu, izabrati potreban inventar te dekorirati i poslužiti barsku mješavinu.
1.
navesti vrste i ulogu barova u ugostiteljstvu
|
2.
primijeniti pravilnu tehniku pripreme barskih mješavina
|
3.
pripremiti barsku mješavinu prema zadanoj recepturi
|
4.
dekorirati barsku mješavinu
|
5.
koristiti opremu i inventar za pripremu barskih mješavina
|
Preuzmi u formatu: CSV |