Molimo pričekajte...
MATERIJALNI UVJETI:
· standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
· specijalizirana učionica
· ugostiteljski objekt
KADRVOSKI UVJETI: najmanje razina 6.st ili 6.sv HKO-a odgovarajućeg profila.
Specifična znanja povezana sa skupom ishoda učenja mogu biti stečena formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem. Ishodi učenja mogu se ostvariti formalnim obrazovanjem te neformalnim i informalnim učenjem
-
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom
Zadatak: Učenici igraju ulogu. Jedan učenik u ulozi je gosta starije životne dobi koji je na ručku s poslovnim partnerom u ugostiteljskom objektu. Drugi učenik je ulozi osobe mlađe životne dobi koja je na ručku s prijateljima. Treći učenik dobiva zadatak prilagoditi prodajni i prezentacijski pristup za oba tipa osoba. Za vrijeme komunikacije s gostom, učenik treba koristiti stručnu terminologiju.
1.
razlikovati osnovne pojmove u poslovnoj komunikaciji
|
2.
identificirati korake u prodajnom razgovoru i njihovu ulogu
|
3.
prepoznati različite tipove gosta i prema tome odrediti najučinkovitiji pristup u prodajnom razgovoru
|
4.
prezentirati proizvod i/ili uslugu gostu u skladu s poslovnim bontonom
|
5.
koristiti terminologiju iz područja ugostiteljstva u komunikaciji s gostom i suradnicima
|
Preuzmi u formatu: CSV |