Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica za ugostiteljsko posluživanja s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
• ugostiteljski objekt s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti
• Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a(preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
• Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje ) odgovarajućeg profila s najmanje 3 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Vježba: Naručena je usluga cateringa za svečanu prigodu (npr. vjenčanje) za 50 osoba. Polaznik treba izraditi hodogram događanja vezano uz pružanje usluga. Polaznik za ovaj događaj izrađuje tri različita menija (hrane i pića) s naznačenim cijenama, prijedlogom uređenja prostora i načinom posluživanja.
1.
Procijeniti način pružanja usluge i potrebno vrijeme za realizaciju cateringa.
|
2.
Primijeniti tehnike organiziranja radnoga tima za uslugu cateringa
|
3.
Organizirati dostavu hrane i pića za događaj izvan ugostiteljskog objekta
|
4.
Kreirati sredstvo ponude za catering prema broju gostiju, vrsti događaja, proračunu
|
5.
Pripremiti uređaje i opremu potrebnu za catering
|
6.
Usporediti ugostiteljsko poslovanje unutar i izvan ugostiteljskog objekta
|
Preuzmi u formatu: CSV |