Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti:
Kadrovski uvjeti:
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Vježba: izraditi mjesečni plan za nabavu potrebnih namirnica i pića prema zadanom zadatku
Vježba: izraditi kontrolnu listu za provedbe ugostiteljskih procesa na dnevnoj razini
Vježba: izraditi dnevni i tjedni plan rada temeljem zadanog zadatka
Vježba: izraditi raspored rada ugostiteljskog osoblja i podijeliti zaduženja prema zadacima u UO uz procjenu potrebnog vremena za pripremu i provedbu pojedinačnih zadataka na temelju zadane problemske situacije
Projektni zadatak: izraditi plan za organizaciju svećanih večeri uz izračun troškova (po gostu) i predložiti aktivnosti za promociju svećanih večeri različitim kanalima oglašavanja (društvene mreže, letci, promocije na specijaliziranim sajmovima...)
1.
planirati sve resurse za provedbu radnih procesa odjela hrane i pića, vremenski po razdobljima
|
2.
kontrolirati provedbu ugostiteljskih procesa na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj razini poslovanja
|
3.
planirati vlastiti rad prema potrebama gostiju i zahtjevima procesa rada u ugostiteljstvu
|
4.
izraditi raspored rada ugostiteljskog osoblja i podijeliti zaduženja prema zadacima u ugostiteljskom objektu
|
5.
procijeniti potrebno vrijeme za pripremu, organizaciju i provedbu svih zadataka
|
6.
kreirati planove vezane uz ponude hrane, pića i ostalih sadržaja unutar odjela hrane i pića
|
7.
kreirati planove vezane uz zaposlenike - izvršitelje
|
8.
izraditi plan prodaje, marketinga i troškova istih vezano uz odjel hrane i pića
|
Preuzmi u formatu: CSV |