Molimo pričekajte...
MATERIJALNI UVJETI: standardna učionica opremljena računalom i pristupom internetu, LCD projektorom, zvučnicima, zaslonom
KADROVSKI UVJETI
kadrovski uvjeti za teorijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Problemski zadatak: polaznik dobiva zadatak napisati rad na temu: "Održivi razvoj u ugostiteljstvu." U radu polaznik treba istražiti što je održivi razvoj, kolilki je njegov značaj i što bi svaki ugostitelj trebao napraviti kako bi poslovao prema ciljevima održivog razvoja. Na temelju konretnog primjera, polaznik iznosi svoj prijedlog poslovanja u skladu s održivim razvojem.
1.
kontrolirati manipulaciju i potrošnju živežnih namirnica
|
2.
analizirati potrošnju energenata i potrošnog materijala u ugostiteljskom objektu
|
3.
kontrolirati mjere racionalizacije uporabe energenata i sirovina
|
4.
preispitati uključivanje elementa i standarda ekološke održivosti vezano uz lokalne resurse
|
5.
primijeniti elemente tehnološke održivosti u procesu rada odjela hrane i pića
|
6.
kombinirati elemente ekonomske i društvene održivosti u procesu rada odjela hrane i pića
|
Preuzmi u formatu: CSV |