Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti: Standardna učionica prikladne veličine( 1,25 m po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje ( zelena, bijela ili pametna ploča).
• specijalizirana učionica za ugostiteljsko posluživanja s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti
• Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
• Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje ) odgovarajućeg profila s najmanje 3 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Vježba: opisati kriterije kvalitete prema poznatim standardima u ugostiteljstvu te ih usporediti sa pruženom uslugom u ugostiteljskom objektu
IU 4,5,6: Projektni zadatak: izraditi upitnik i analizirati rezultate upitnika o zadovoljstvu gostiju te na temelju analize dati prijedlog kako unaprijediti zadovoljstvo gosta
IU 7: izraditi naputak za zaposlenike o postupanju prema različitim tipovima gostiju
1.
sudjelovati u izradi protokola vezanim uz osiguranje kvalitete za ugostiteljski objekt
|
2.
primijeniti protokole u procesima pripreme/prigotavljanja i posluživanja jela i pića
|
3.
kontrolirati kvalitetu pružene usluge u odjelu hrane i pića u svim prostorima UO
|
4.
izraditi upitnik o zadovoljstvu gosta
|
5.
analizirati rezultate upitnika o zadovoljstvu gosta
|
6.
predlagati rješenja kako unaprijediti zadovoljstvo gosta
|
7.
izraditi protokole/pravila za članove tima, radi organizacijskih politika prema različitim tipovima gostiju (rod, rasa, religija, zdravstveno stanje itd.)
|
Preuzmi u formatu: CSV |