Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti:
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljenaračunalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom zapisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica za ugostiteljsko posluživanja s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti
• Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
• Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje ) odgovarajućeg profila s najmanje 3 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Projektni zadatak: izraditi plan prihoda i rashoda unutar odjela hrane i pića prema zadanim parametrima, napraviti mjesečni izvještaj o prihodima i rashodima te odrediti kakvo je financijsko poslovanje bilo za određeno obračunskog razdoblje prema zadanoj problemskoj situaciji
Projektni zadatak: izraditi potrebna izvješća o uspješnosti poslovanja odjela hrane i pića prema zadanoj problemskoj situaciji
Projektni zadatak: analizirati poslovanje i predložiti plan racionalizacije troškova i rashoda u odjelu hrane i pića prema zadanim problemskim situacijama
1.
izraditi plan prihoda i rashoda unutar odjela hrane i pića u suradnji s ostalim odjelima
|
2.
napraviti izvještaj o prihodima i rashodima unutar odjela hrane i pića u suradnji s odjelom računovodstva i financija
|
3.
analizirati financijsko poslovanje i administrativne poslove u odjelu hrane i pića
|
4.
pripremiti podatke za izradu i kontrolu obračuna prema različitim parametrima
|
5.
pripremiti podatke o naplati pruženih usluga u skladu sa zakonskim propisima
|
6.
predložiti plan racionalizacije troškova i rashoda u odjelu hrane i pića
|
7.
analizirati realizaciju i poslovne rezultate u području pripremanja i posluživanja hrane i pića
|
Preuzmi u formatu: CSV |