Skoči na glavni sadržaj

Molimo pričekajte...

Skup ishoda učenja - Promotivne aktivnosti u odjelu hrane i pića

Razina HKO
5
Sektor
Turizam i ugostiteljstvo
Podsektor
-
Znanstveno područje
-
ECTS bodovi
-
CSVET bodovi
5
HROO bodovi
-
Broj godina istraživanja
-
Uvjeti pristupanja stjecanju skupa ishoda učenja
Uvjet za pristupanje je posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1. ili više.
Materijalni i kadrovski uvjeti za stjecanje skupa ishoda učenja

MATERIJALNI UVJETI: standardna učionica opremljena računalom i pristupom internetu, LCD projektorom, zvučnicima, zaslonom

KADROVSKI UVJETI:  nastavnik stručno-teorijskih sadržaja, minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila 

Materijalni i kadrovski uvjeti za vrednovanje skupa ishoda učenja

Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.

Postupak i primjeri vrednovanja

Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.

Projektni zadatak: 

U ugostiteljskom objektu određeno je da će se organizirati proslava Valentinova. Polaznik za ovaj zadak treba: 

  1. Pripremiti informacije o događaju 
  2. Opisati važne pojedinosti o novom gastro-doživljaju
  3. Skicirati letak za popust na program događanja
  4. Poslati novu gastro-ponudu dana stalnim gostima

 

Ishodi učenja (4)
1.
pripremiti informacije za oglašavanje na društvenim mrežama
2.
pripremiti informacije za izradu brošure
3.
poslati ponudu dana potencijalnim gostima kao automatsku poruku
4.
informirati goste o dodatnim uslugama ugostiteljskog objekta
Preuzmi u formatu: CSV
Naziv i šifra standarda kvalifikacija za koje se predlaže skup ishoda učenja (ako je primjenjivo)
Voditelj poslovanja odjela hrane i pića / Voditeljica poslovanja odjela hrane i pića (standard strukovnog dijela kvalifikacije) - 106
Skup kompetencija za koji se predlaže skup ishoda učenja
Prodaja i marketing u ugostiteljstvu
Upisan temeljem zahtjeva
Voditelj poslovanja odjela hrane i pića / Voditeljica poslovanja odjela hrane i pića (standard strukovnog dijela kvalifikacije)
Datum upisa
2.9.2022
Vrijedi do
-
Prethodni standard
Ne postoji
Revidirani standard
Ne postoji
Odluka nadležnog tijela o upisu u Registar
Način stjecanja skupa ishoda učenja
formalno, neformalno, informalno