Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti:
Standardna učionica prikladne veličine( 1,25 m po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje ( zelena, bijela ili pametna ploča).
Kadrovski uvjeti za teorijski dio nastave:
najmanje razina 7 HKO-a (diplomski sveučilisni studij) odgovarajućeg profila
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Pisani zadatak: Polaznik ispred sebe dobiva meni na hrvatskom jeziku. Zadatak za polaznika je prevesti sredstvo ponude s hrvatskog jezika na strani jezik.
Vježba: Polaznik dobiva zadatak poslužiti gosta na stranom jeziku. Prilikom preuzimanja narudžbe, polaznik prezentira dnevnu ponudu na stranom jeziku, predlažem vino koje bi odgovaralo uz naručeno jelo i vrši uslugu naplate na stranom jeziku. Po odlasku gosta iz ugostiteljskog objekta, polaznik gosta pozdravlja na stranom jeziku.
1.
koristiti stručnu terminologiju na stranom jeziku za sve poslove u ugostiteljstvu
|
2.
izraditi sredstvo ponude jela na stranom jeziku
|
3.
predstaviti ponudu, nacionalna jela i odgovoriti na pitanja gostu na stranom jeziku
|
4.
predstaviti gostu zanimljivosti grada i znamenitosti na stranom jeziku
|
5.
komunicirati s osobama koje dolaze iz drugih kultura
|
6.
prezentirati ugostiteljski objekt na stranom jeziku
|
Preuzmi u formatu: CSV |