Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti:
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
Kadrovski uvjeti:
• nastavnik stručno-teorijskih sadržaja, minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Projektni zadatak: za večeru u ugostiteljskom objektu predviđena je svečana manifestacija. Polaznik mora napraviti plan pružanja usluga hrane i pića za vrijeme trajanje cijele manifestacije: piće dobrodošlice, organizacija i raspored sjedenja, tijek posluživanja hrane i pića za vrijeme odvijanja večere te u konačnici, kontrolirati provođenje svečanosti.
1.
organizirati radni proces pružanja usluga hrane
|
2.
organizirati radni proces pružanja usluga pića
|
3.
nadzirati provođenje poslužnog procesa rada u ugostiteljskom objektu
|
4.
planirati faze poslužnog procesa u ostalim prostorima odjela hrane i pića (bar, terasa)
|
Preuzmi u formatu: CSV |