Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti:
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• ugostiteljski objekt s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Vježba: izraditi primjer kontrolne liste temeljem koje se može kontrolirati rad osoblje/zaposlenika u odjelu hrane i pića
Projekti zadatak: izraditi tjedni raspored za svakog zaposlenika, po smjenama, prema zauzetosti kapaciteta
Vježba: izraditi hodogram mentoriranja zaposlenika prema radnom mjestu.
Vježba: predložiti pravila odijevanja i izgleda zaposlenika na radnom mjestu sukladno propisima struke i bontonu
1.
nadzirati rad osoblja/zaposlenika u odjelu hrane i pića
|
2.
izraditi tjedni raspored rada za svakog zaposlenika
|
3.
rasporediti radna zaduženja za svakog zaposlenika odjela hrane i pića
|
4.
voditi evidenciju o radu za svakog zaposlenika
|
5.
izraditi plan mentoriranja zaposlenika
|
6.
nadzirati čistoću i higijenu zaposlenika odjela hrane i pića sukladno propisima struke
|
Preuzmi u formatu: CSV |