Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica za ugostiteljsko posluživanja s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
• ugostiteljski objekt s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti
Kadrovski uvjeti
• Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
• Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje) odgovarajućeg profila s najmanje 3 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Projektni zadatak: izraditi prijedlog za organizaciju i provedbu gastronomskog događaja na zadanu temu (npr. tjedan lokalne kuhinje)
1.
osmisliti gastronomska događanja u ugostiteljskom objektu
|
2.
organizirati sve resurse vezane uz provedbu procesa rada u odjelu hrane i pića
|
3.
rasporediti sve potrebne resurse unutar organizacijskog ciklusa provede zadatka
|
4.
osigurati potrebne količine hrane i pića za provedbu događaja
|
5.
kontrolirati izvršenje radnih zadataka u odjelu hrane i pića
|
Preuzmi u formatu: CSV |